Modieuze topontvangst

Project Description

Brandwise heeft een uitgebreide ervaring met levering van specifieke profielen voor een uitgesproken ontvangst. Met name wanneer een organisatie, locatie of evenement een specifiek karakter heeft kan het nodig zijn om de ontvangst en begeleiding opvallender of aansluitend bij dat karakter te laten zijn. Zo heeft Brandwise bijvoorbeeld de ontvangst van gasten verzorgd tijdens de “Modefabriek”, een organisator van (Mode)evenementen in Amsterdam. Voor de nodige aansluiting bij het modieuze karakter werden specifieke hosts en hostesses gecast voor de verzorging van de hospitality op locatie.

Voor deze specifieke casting werd in gezamenlijkheid met de Modefabriek het benodigd profiel opgesteld. In dit geval was het vereist dat de medewerkers een modieuze uitstraling hadden. Uiteraard gecombineerd met een professionele en gastvrije persoonlijkheid. Op basis van de opgestelde criteria werden een aantal selecties gemaakt tot uiteindelijk de gewenste “cast” was samengesteld.

Brandwise heeft een omvangrijk bestand met kandidaten en een extensieve ervaring in hospitality. Vanuit haar ervaring in Interaction Marketing beschikt Brandwise ook over de expertise in activatie; het toevoegen van beleving aan de interactie. Dit stelt ons in staat om ook events en festivals te ondersteunen met meer dan hospitality services. Zo beschikken wij ook over entertainers, presentatoren, acteurs, modellen en dansers. Uiteraard is een gecombineerd uitvoer ook mogelijk. Zo kunnen acteurs of entertainers een ontvangst verzorgen voor een onvergetelijke beleving.

Project Details

Tags: Beurzen en congressen

Back to Top