Brandwise faciliteert

Project Description

Brandwise presenteert zich op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer van 13 tot 15 januari te Den Bosch. Facilitair & Gebouwbeheer is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét vakevenement in de facilitaire en gebouwbeheer sector. De vakbeurs biedt een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer.

Brandwise faciliteert de gastvrijheid van organisaties. Alle facetten van ontvangst zoals receptie, klantenservice en VIP Hospitality kunnen worden verzorgd. Zowel voor een professionele ontvangst als voor 1e-lijns informatie voorziening en verkoop beschikt Brandwise over vaardige medewerkers:

• Professionele ontvangst: receptie & (VIP) Hospitality
• Klantenbegeleiding: Showroom Hospitality & 1e-lijn verkoop

Naast de inzet van personeel adviseert Brandwise ook over de opzet van het ontvangst. Onze ervaring in Hospitality geeft inzicht in een efficiënte ontvangst met het gewenste resultaat. Deze ervaring zetten wij graag in voor een optimale bezoekerservaring binnen uw organisatie.

Tijdens de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer heeft Brandwise al veel partijen de waarde van Hospitality binnen facility services uitgelegd. Uiteraard leggen wij het u ook graag uit. Hiervoor kunt u contact opnemen via 088-770 1000.

Project Details

Client: mattis eu varius

Tags: News

View Project
Back to Top